Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Merkez Ortaokulu

Telefon : 02486182592
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://yesilovamerkezoo.meb.k12.tr
Adres : MERKEZ MAH. SALİH URHAN 1. CAD. MERKEZ ORTAÖGRETİM OKULU BLOK NO: 1 YEŞİLOVA / BURDUR
VİZYON : Vizyonumuz, ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda bir üst öğretim kurumuna devam eden, bilim ve teknolojinin farkında olan, değişim ve gelişmelere açık, millî ve manevi değerlerimizi yaşayan ve yaşatan, kendine güvenen, katılımcı, öğrenmeye istekli, sorgulayan, toplumda etkili ve nitelikli, çağdaş, demokrat bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizin çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceri kazanmalarını,gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, yaşadığı çevre ve toplumla iyi ve olumluiletişim kurabilecek davranışlar kazanmalarını, olaylara çok yönlü, ön yargısız ve tarafsız bakabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanında, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın kişiler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Öğretmen :30
Öğrenci :264
Derslik :18
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1335
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 08:30 - 15:20
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : Okulumuza öğretmenler il merkezinden Yeşilova Tur ve özel araçlarıyla ulaşım sağlamaktadır.Yeşilova Tur araçlarının yaklaşık 1 saat aralıklarla seferleri bulunmaktadır.
Ulaşım : Ulaşım karayolu ile sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Yeşilova ilçesi Burdur il merkezine 60 km uzaklıkta olup 5700 nüfusa sahiptir.İlçe merkezine 4 km uzaklıkta Salda Gölü ve 12 km uzaklıkta Salda Kayak Merkezi vardır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Burdur il merkezine 60 km,Denizli il merkezine 90 km,Antalya il merkezine 140 km mesafede olup Yeşilova ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :